Corilus

Corilus

A propos

Corilus is, als toonaangevend medische software provider, op een missie om een slim en efficiënt zorgsysteem te ontwikkelen door zorgverleners, patiënten en belanghebbenden met elkaar te verbinden.

CareConnect is onze nieuwste generatie software voor moderne zorgprofessionals. Huisartsen, specialisten, apothekers, tandartsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, woonzorgcentra: bij ons vind je het softwarepakket op maat van jouw noden – én die van je patiënten of residenten.

Met onze Helena app bouwen we de brug vanuit onze software naar de patiënt. Helena is jouw gratis digitale gezondheidsportaal. Het is jouw persoonlijke digitale brievenbus en archief voor al jouw medische documenten en gegevens. Dankzij Helena is het mogelijk om op een veilige manier te communiceren met jouw zorgverleners en voorgeschreven artikelen met één klik te reserveren bij je apotheek. Zo verloopt de communicatie met jouw zorgverleners nog vlotter en efficiënter.

Meer info: www.corilus.be

Actualités

Helena patiëntenplatform

Helena patiëntenplatform

Helena is een gratis digitaal gezondheidsplatform voor de patiënt. Het is zijn/haar persoonlijke digitale brievenbus voor al zijn/haar medische documenten en gegevens.

Lire plus »

Offres d'emploi

Vind jouw toekomstige job in de gezondheidszorg

Samen bouwen aan de gezondheidszorg van morgen. Dat is onze missie en dat doen we één voor één met een gezonde passie voor e-health bij Corilus. Met innovatieve toepassingen dragen wij ons steentje bij aan een goede gezondheidszorg voor ieder van ons. En dat maakt ons uniek!

https://jobs.corilus.be/open-jobs

Voir les offres d'emploi »

Information de contact

Nous contacter